Новини

Руф.Присутній

Сьогодні, 26 вересня, свій 44-й день народження мав би святкувати Юрій Руф (Дадак), який 1 квітня 2022 року загинув на Луганщині, захищаючи Україну в складі 24-ої ОМБр імені короля Данила.

Він був непересічною, багатогранною особистістю: поет, викладач, доцент кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів Національного лісотехнічного університету України, кандидат технічних наук, ідеолог, націоналіст, ведучий, засновник бренду одягу «Gwear» та літературно-просвітницького проекту «Дух нації», волонтер, спорсмен. Він був відданим у своєму служінні українській справі. Не приймав малоросійства ані в поглядах, ні в діях. Він обрав шлях борця, і був таким у всьому – не схильний до ниття та гниття душі.
Великий життєлюб який мав дуже багато планів на майбутнє. Сміливо йшов на фронт не умирати, а заради нашої перемоги, заради щасливого прийдешнього всіх поколінь української нації. Боровся до останнього подиху за Вітчизну.
Його справа не завершилася, його вірші читають,  одяг “Ґверу” носять, а ідеї проростають в молодому поколінні.
За свободу ми платимо надзвичайно високу ціну. Тому пам’ять про борців і їхню звитягу є найвищою цінністю для національної ідентичності.
Пам’ятаємо і будемо пам’ятати!
Вічна шана і світла памʼять!