Новини

«Вона була світлом і силою»: пам'яті Ірини Цибух

24 вересня 2024 року у ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України» відбулася презентація проєкту памʼяті Ірини ЦИБУХ, медикині «Госпітальєрів» журналістки (позивний «Чека») за організації Ірини ПАЛАЖІЙ, куратора групи ЕЛ-21.

Здобувачі освіти ІІ курсу за освітньо-професійною програмою «Логістика» Анастасія ГОРБЕНКО та Ольга МУТЕНКО ознайомили присутніх з проєктом про життя та службу бойової медикині.
Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять героїв, які віддали власне життя задля миру та цілісності держави.
Упродовж заходу демонструвались світлини з зображенням Ірини за час перебування на війні з російським окупантом. На столі були поміщені лист написаний на випадок смерті, інтервʼю, рекомендації з книгами, які надала мати Ірини.
Теплими спогадами про доньку Ірину поділилася з присутніми Оксана ЦИБУХ.
Роман ДАДАК, директор коледжу, наголосив, що сьогодні твориться українська історія, учасниками якої є ми самі, тому пам’ятаймо, що наближення перемоги України залежить від кожного з нас.
Усе під час заходу було особливе, пронизане болем і глибокою шаною. Адже пам’ять- це те єдине, що увіковічнює подвиг наших захисників.
На завершення зустрічі присутні подякували батькам Ірини ЦИБУХ за мужність доньки, адже це гордість та приклад для всіх поколінь.

Більше фото тут  https://www.facebook.com/photo/?fbid=1103837161283777&set=pcb.1103838234617003