Новини

Урочистості з нагоди початку 2024/2025 навчального року

2 вересня 2024 року у ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України» відбулися урочистості з нагоди початку 2024/2025 навчального року.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Захисників України, які віддали своє життя за свободу та честь українського народу у боротьбі з російським агресором. Виконання Державного Гімну підкреслило патріотизм і відповідальність за країну, яку здобувачі освіти та коледж несуть у цей важливий час.
Директор ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України» Роман ДАДАК звернувся до першокурсників, наголосивши на важливості якісного навчання та підтримки Збройних Сил України. Також зауважив, що коледж надає всі необхідні умови для отримання якісної освіти та практичних навичок, що відповідають європейським стандартам, і закликав студентів бути відповідальними та наполегливими в навчанні.
Також на урочистостях була присутня високоповажна гостя – Валентина ЗАГРЕВА, начальник Управління Державної служби якості освіти у Львівській області, яка привітала присутніх із святом та побажала першокурсникам успішного навчання, професійного становлення, бути цілісними особистостями і свідомими громадянами України.
Присутні на урочистостях дякували оплесками Збройним силам України, завдяки яким сьогодні маємо змогу жити, навчатися та працювати. Зокрема, коледжівська родина радо зустріла випускника коледжу - Владислава КУЦА, який на даний час служить у Збройних Силах України та в час відпустки завітав у рідну alma-mater.
Під час урочистостей отець Мар’ян з Церкви Введення в Храм Пресвятої Богородиці звернувся до студентів зі словами благословення на добрі справи та стійкість духу. Освячення педагогічного та студентського колективу додало заходу особливої духовної підтримки.
Урочистості завершилися побажаннями успіху та продуктивного навчального року для освітянської спільноти коледжу.
Дорогі першокурсники! Будьте активними у навчанні і громадському житті, виявляйте ініціативу, мрійте і працюйте над втіленням своїх мрій! Нехай взаємна підтримка і академічна доброчесність стануть головними принципами вашого навчання!

 

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=1086708192996674&set=pcb.1086708809663279