Новини

Конкурс

Інформуємо, що з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні запланованопроведенняІІетапунаціональногоТижня безпекидорожньогоруху.

Урамкахініціатив,покликанихпопуляризуватидотриманняправилдорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах серед молоді, у травні 2023року в Україні стартував вже VI Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробітврамках проєкту «Безпечна країна», організаторами якого є МБФ «Допомогипостраждалим внаслідок ДТП» спільно з Міністерством освіти і науки України,а також навчання для педагогічних працівників з питань надання домедичноїдопомогита безпечного поводженнянадорозі.

Уцьомуроцінаконкурсорганізаторамивинесенотакітеми:

·  Молодь за безпеку дорожнього руху – безпечна поведінка пішоходів таінших учасників дорожнього руху під час використання персонального вело-,електротранспорту;правилаповедінкитабезбар’єрністьугромадськомутранспорті;

·  Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо – практичні навички поведінкиу разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, наданнядомедичноїдопомоги потерпілим;

·  Моя безпечна країна: майбутнє – вільна інтерпретація власного баченнябезпекисвоєї країни таїї майбутнього.

Прийомробіттриватимедо16жовтня2023року.ЗвимогамитаПоложеннямКонкурсуможнаознайомитинасайтіФондуhttps://dopomogadtp.com/(Конкурс). Додаткова інформація за тел.: 068-466-43-82, 067-98-432-91.