Новини

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ!

2 жовтня 2024 року у ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України» відбувся благодійний ярмарок.

Студенти та їх батьки, викладачі та працівники коледжу, стейкхолдери, випускники, об’єдналися, щоб зібрати кошти на підтримку військових, які захищають Україну.

Розпочали благодійну ярмарку вітальним словом Володимир ЗАГОРСЬКИЙ доктор економічних наук, професор, ректор Національного лісотехнічного університету та Роман ДАДАК директор ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України».

Коледж завжди активно допомагає українській армії та намагається долучатися до різних благодійних проєктів, зокрема на постійній основі працівники та студенти плетуть маскувальні сітки, набивають подушки для прифронтових госпіталів. Чимало благодійної допомоги ЗСУ надавалось раніше, про що свідчать фото та відеозвіти на офіційних сторінках коледжу.

На ярмарку були представлені різноманітні вироби, приготовлені учасниками: смачні страви, солодощі, випічка, розписані гільзи, дерев’яні вироби, сувеніри ручної роботи та патріотичні прикраси, різноманітні рослини. Окрім того відбувся аукціон цінних лотів, серед яких були згарда та картина з гербом 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила ЗСУ.

До проведення ярмарки долучився Волонтерський центр ЗСУ ЛМГО КПЦ «Калина». Під емоцiйнi аплодисменти глядачiв виступали запрошені гості – Заслужені артисти України Львівської національної філармонії імені М.Скорика - Василь ПОНАЙДА, Любов ФІТЬО, Ірина СТЕФАНКО.

Зібрані кошти в сумі 163 075 грн будуть спрямовані на підтримку Збройним Силам України

Щиро дякуємо за активність та ініціативність в проведенні Благодійного ярмарку кураторам груп та здобувачам освіти. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати Збройні Сили України!

Цей захід став ще однією можливістю висловити вдячність тим, хто боронить нашу незалежність та продемонструвати єдність спільноти коледжу у підтримці Героїв України!

Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=1114327783568048&set=pcb.1114334826900677