Новини

«Козацькі забави»: ми нащадки козацького роду

Дню Покрови Пресвятої Богородиці, заступниці українського козацтва, Дню Українського козацтва та Дню захисника України, приурочене національно-патріотичне свято «Козацькі забави», що відбулися 1 жовтня 2024 року в Технологічному фаховому коледжі Національного лісотехнічного університету України.

Розум, кмітливість, сила, витривалість – хіба не такими були українські козаки? З ХV століття ширилася світом слава про Запорізьку Січ, про героїчні звитяги, походи і подвиги козаків. А сьогодні нащадки славних козаків можуть показати свої знання з історії козацтва, національно-визвольних змагань та продемонструвати фізичну міць та силу – такою є ідея «Козацьких забав» в коледжі.

У спортивній залі змагалися чотири команди студентів І-ІІ курсу. В кожній команді по десять учасників, які демонстрували кмітливість, силу, спритність і витривалість – під час конкурсів і виконання спортивних вправ.

Перемогла команда спеціальності «Дизайн», на другому місці команда спеціальності «Лісове господарство», на третьому місці – команда спеціальності «Деревообробні та меблеві технології», на четвертому місці – команда спеціальності «Економіка».

Команди учасників змагань отримали грамоти, солодкі подарунки та макітру з варениками.

Проведене змагання ще раз підкреслило, що козацькому роду ніколи не буде переводу!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=1111122930555200&set=pcb.1111125523888274