Новини

Навчальна практика в ДП "Рава-Руське ЛГ"

У рамках навчальної практики студенти спеціальності “Лісове господарство” гр.Л -31 під керівництвом викладачів Боратинської Г.Я. та Ільків Н.В. відвідали ДП “Рава-Руське лісове господарство” та ознайомилися з його роботою. Головний лісничий ДП “Рава-Руське ЛГ” Чіхрак Т.М. ознайомив з підприємством та розказав про трудові будні лісівників, про досягнення і новітні технології в лісовому господарстві та провів цікаву екскурсію в МУЗЕЇ ЛІСУ.
Провідний інженер з охорони лісу ДП “Рава - Руське ЛГ – Булик А.Я. провів майстер клас для студентів з керування квадрокоптером, який допомагає проводити моніторинг стану лісового фонду щодо пожежної безпеки та попередити лісопорушення.
Лісничий Рава-Руського лісництва ДП “Рава-Руське ЛГ” Мушка О.П. розповів про завдання і роботу лісничого, помічника та майстрів лісу. Студенти оглянули комплектацію лісництва та протипожежний пункт.
Студенти мали можливість попрацювати з ланкою відводів і відвести (імітація відводу) ділянку під рубку головного користування.
У Річківському лісництві ДП “Рава-Руське ЛГ” ознайомилися з асортиментом саджанців, технологією вирощування господарськоцінних та декоративних деревних порід. Оглянули посівне та шкільне відділення розсадника та побачили систему крапельного поливу, а також теплицю, де вирощують саджанці з використанням сучасних технологій.
190753444 3743142605796122 382859458899623177 n