Новини

XXIII Міжнародна виставка ДЕРЕВООБРОБКА

Запрошуємо відвідати 23-ю міжнародну виставку "Деревообробка", яка відбудеться 18-21 травня.

Незважаючи на складні часи пов’язані з пандемією, виставкова експозиція цьогорічної події об’єднає близько 100 учасників з 15 регіонів України і з-за кордону, зокрема: Республіки Польща, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Австрія, Королівства Швеції, Республіки Білорусь.

Від цьогорічної виставки слід очікувати оновлену експозицію, оскільки буде представлено чимало нових компаній, а разом з ними і нові продукти та рішення, зокрема: професійний дереворізальний інструмент від українських виробників GARMATA та UKR-TOOLS; сучасні інноваційні стругально-профільні верстати і стрічкові верстати нового покоління для поздовжнього поділу від компанії WPM Sweden; обладнання для первинної обробки деревини та автоматизовані рішення для лісопереробних виробництв представлені компанією HOLZMATIC ENGINEERING S.R.L.; вітчизняне обладнання з числовим програмним управлінням CNCMachinesUA; широкий асортимент лакофарбової продукції запропонований компаніями EUWOOD, BAYRIS, АВАНГАРД КЛФ, Мельничук Компані; якісне обладнання для опалення з використанням деревини та біомаси фірми FROLING; проекти щодо охолодження, зволоження повітря на деревообробних підприємствах (ІНДУСТРІАЛЬНІ РІШЕННЯ ТОВ НВП).

Хочемо відзначити, що виставка Деревообробка не обмежується лише пропозиціями, які перечислені вище, оскільки на виставковій площі буде представлено весь комплекс обладнання та широкий спектр рішень, які будуть корисними як великим промисловим підприємствам, лісовим господарcтвам, так і малим виробникам.

Виставка Деревообробка – це чудова платформа для переговорів, обміну досвідом і обговорення найважливіших проблем, які існують в деревообробній, лісовій чи меблевій промисловості. Підтвердженням цьому є заходи, які відбуваються під час виставки, зокрема: Другий Всеукраїнський лісопромисловий форум, інформаційний семінар “Перспективи FSC сертифікації для українського виробника на внутрішньому ринку”, черговий З’їзд Української Асоціації Деревообробного Обладнання; Засідання ради лісового сектору, презентації про дерев’яне домобудівництво та про новини в галузі автоматичної оцінки якості деревини з Microtec WoodEye. Ми знаємо, що і експоненти, і відвідувачі встигли знудьгуватись за «живими» подіями, за змістовним професійним спілкуванням, новими зустрічами та яскравими презентаціями. Бажання отримати нову інформацію, побачити новинки, відчути пульс індустрії - це вагомі фактори для участі та відвідування виставки ДЕРЕВООБРОБКА 2021, яка відбудеться 18-21 травня у м. Львові (за новою адресою: Арена ЛЬВІВ, вул.. Стрийська 199).

Організатор: ПрАТ Гал-ЕКСПО

www.galexpo.com.ua/derevo

https://www.facebook.com/derevolviv/

Програма роботи виставки http://www.galexpo.com.ua/derevo/doc/program-21.pdf