Новини

Зустрічі зі стейкхолдерами

Плідна співпраця зі стейкхолдерами – запорука успішної професійної підготовки майбутніх фахівців лісового господарства.

         Впродовж проведення тижня циклової комісії лісогосподарських дисциплін відбулися зустрічі викладачів та здобувачів освіти зі стейкхолдерами та роботодавцями: Світланою Саган, Христиною Чернявською, Наталею Стахів та Анатолієм Куновським, котрі ознайомили студентів зі сферами їх діяльності та мотивували до навчання, розвитку, оволодіння знаннями, щоб у майбутньому стати фахівцями лісової галузі. Для викладачів зустрічі були можливістю побачити видимі результати своєї праці, адже більшість запрошених є випускниками нашого коледжу.

           Випускниця Світлана Саган, а зараз помічник лісничого Славського ДЛГП “Галсільліс” радо поділилася зі студентами практичними знаннями та досвідом роботи у лісовому господарстві, розповіла про риси характеру та компетентності, які допомогли їй стати успішною в професії лісівника.

           Христина Чернявська, провідний інженер відділу екосистемології Інституту екології Карпат НАН України виступила перед студентами та викладачами з цікавою та змістовною доповіддю на тему: “Міждисциплінарність досліджень лісових екосистем”, ознайомила слухачів зі структурою діяльності інституту, основними аспектами її наукової роботи “Вуглицева ємність лісових екосистем Сколівських Бескидів” та розповіла про стейкхолдерів екосистемних послуг у НПП “Сколівські Бескиди”.

           Зустріч з випускницею спеціальності 205 “Лісове господарство” Наталею Стахів пройшла у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Вона провела майстер-клас із флористики разом зі здобувачами освіти. Під час заходу поділилась своїм досвідом створення композицій з живих рослин та сухоцвітів, а студенти мали можливість взяти участь у створенні флористичних робіт.

           Ландшафтний дизайнер, Анатолій Куновський, ознайомив студентів з особливостями своєї діяльності, зацікавив здобувачів освіти та викладачів цікавими ландшафтними проектами, в яких він брав та бере участь зараз. Спираючись на власний досвід, розповів студентам про професійні навички, які необхідні для організації озеленення територій.

           Дякуємо нашим гостям за змістовні та цікаві доповіді, зичимо їм успіхів у роботі та подальшого професійного зростання!

 
 
Last modified onВівторок, 26 березня 2024 06:01