Новини

Міжнародний день лісів

21 березня відзначається Міжнародний день лісів, основним завданням якого є привернення уваги жителів планети до проблеми збереження лісів.

Вже стало доброю традицією в цей день долучатись до Всеукраїнської акції "Посади дерево". Студенти спеціальності 205 “Лісове господарство” та викладачі створили лісові культури у Рава-Руському лісництві філії "Рава-Руське лісове господарство" ДП "Ліси України". Здобувачі освіти мали можливість ознайомитись з технологією висаджування сіянців із закритою кореневою системою.

Висловлюємо щиру подяку філії "Рава-Руське лісове господарство" ДП "Ліси України", зокрема головному лісничому Тарасу Чіхраку, інженеру лісових культур Вірі Івановій та лісничому Олегу Мушці!

Кожне посаджене, дбайливо вирощене та збережене дерево – це без перебільшення цінний вклад у зелену скарбницю держави, дарунок майбутнім поколінням, справжня ціна якого визначається через десятки років. І вимірюватиметься вона не лише у грошовому еквіваленті, тому що ліс – це частина нашого життя, фактор який відчутно впливає на екологічний стан навколишнього середовища і на наше здоров’я.

Сподіваємось, що зерна наших добрих справ стануть плодами для майбутніх поколінь!

Бережіть ліс! Любіть його! Посадіть своє дерево!

Більше фотот тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=975619697438858&set=pcb.975621230772038

Last modified onПонеділок, 25 березня 2024 07:33